Έκτακτο – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Διπλασιασμός προστίμων και αφαίρεση πινακίδων

Επέκταση του προστίμου 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση σε όλη τη χώρα από το Μεγάλο Σάββατο έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Επέκταση του προστίμου 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση σε όλη τη χώρα από το Μεγάλο Σάββατο στις 9 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα, προς Τρίτη, ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς, στον απόηχο των εικόνων που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και που δείχνουν μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

Εκτός από το πρόστιμο προβλέπεται και αφαίρεση πινακίδων. Επίσης αναστέλλεται ως λόγος μετακίνησης, «η παροχή βοήθειας σε πρόσωπο που έχει ανάγκη [Β4]».

«Ένας στους 10 δηλώνει εμμέσως πως δεν θα ακολουθήσει τις οδηγίες. Είναι λίγοι, είναι ελάχιστοι αλλά κινδυνεύουν να καταστρέψουν την προσπάθειά μας. Επαναλαμβάνω: Οι μετακινήσεις επιτρέπονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους», είχε πει ο κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στη δημοσκόπηση του ALPHA με τα σχετικά ευρήματα που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

«Εννέα στους 10 συμπολίτες μας θα ακολουθήσουν τις οδηγίες, τους ευχαριστούμε. Αποδεικνύουν τι σημαίνει ελληνικό φιλότιμο».

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς διαμήνυσε σε πολύ αυστηρό ύφος πώς οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και οι επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους, ενώ ανακοίνωσε πως τις τελευταίες 24 ώρες αφαιρέθηκαν οι πινακίδες σε 49 οχήματα.

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...