Έμπολα: Μας δίνουν λάθος οδηγίες για το πώς να φοράμε τις στολές, λέει Αμερικανός γιατρός

Σύμφωνα με τον Τζόναθαν Ράινερ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ουάσιγκτον οι οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είναι ανεπίτρεπτες – Αλλάζουν οι κανόνες ασφαλείας με ενισχυμένες στολές.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο ιατρικό προσωπικό που φρόντιζε ασθενείς με Έμπολα σε Ισπανία και Αμερική, ο διευθυντής πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ουάσιγκτον καταγγέλλει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για τις οδηγίες που έχει δώσει σε νοσηλευτές και γιατρούς.

Σύμφωνα με τον Τζόναθαν Ράινερ, οι οδηγίες του CDC για τον τρόπο που ο νοσηλευτής πρέπει να φοράει την ειδική στολή όταν φροντίζει ασθενείς που έχουν προσβληθεί από το θανατηφόρο ιό, είναι απαράδεκτες.

Μάλιστα, ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σκίτσο που έχει δημοσιεύσει στην επίσημη ιστοσελίδα του το CDC, το οποίο δείχνει το δέρμα στο… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...