Έβρος: Νεκρός ένας μετανάστης

Κι ενώ ο Έβρος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, με τις ελληνικές δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας να βρίσκονται επί ποδός εδώ και μέρες, μετά το… σύνθημα του Ερντογάν και τους χιλιάδες πρόσφυγες που επιχειρούν να μπουν στην χώρα μας, μια θλιβερή είδηση έρχεται να προστεθεί στην εξίσωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 09.03.2020, η σορός ενός άνδρα, στην κοίτη του ποταμού.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, με τις Αρχές να περιμένουν την νεκροψία – νεκροτομή για να βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Δεν υπάρχει δηλαδή ενημέρωση που να κάνει λόγο για τυχόν σύνδεση της υπόθεσης με την προσφυγική κρίση, ή να μιλά ξεκάθαρα για ένα άσχετο περιστατικό.

“Σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε στην περιοχή Πετάλου – Πέπλου Φερών, στην κοίτη του ποταμού Έβρου, σορός αγνώστου μετανάστη, άνδρα αφρασιατικής καταγωγής σε προχωρημένη σήψη.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και η λήψη βιολογικού υλικού.”

Πηγή: newsit.gr

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...