Οι τζιχαντιστές απελευθέρωσαν 25 Κούρδους μαθητές

Είναι οι τελευταίοι από τους συνολικά 153 που είχαν απαχθεί το Μάιο.

Στην απελευθέρωση 25 Κούρδων μαθητών, των τελευταίων από τους 153 που είχαν απαγάγει τον περασμένο Μάιο απελευθέρωσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σύμφωνα με Κούρδο αξιωματούχο και μια οργάνωση για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η σκληροπυρηνική σουνιτική οργάνωση είχε απαγάγει τα παιδιά, ηλικίας 13-14 ετών, στις 29 Μαΐου ενώ επέστρεφαν στο Κομπάνι από το Χαλέπι όπου είχαν πάει για να δώσουν εξετάσεις, υπενθύμισε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW).

«Είναι αλήθεια. Τα απελευθέρωσαν σήμερα στο Μινμπίτζ», μια συριακή πόλη, επιβεβαίωσε ο Ιντρίς Νάσαν, ένας τοπικός αξιωματούχος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ο Νάσαν είπε ότι δεν ξέρει γιατί οι τζιχαντιστές αποφάσισαν να αφήσουν τους μικρούς μαθητές, άφησε όμως να εννοηθεί ότι ίσως η ενέργεια αυτή να εντάσσεται στην εκστρατεία «προπαγάνδας» που έχουν ξεκινήσει…. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...