ΗΠΑ: «Έγιναν λάθη» στην καταπολέμηση του Έμπολα

Η Νίνα Φαμ, η πρώτη νοσηλεύτρια από το Τέξας που προσβλήθηκε από τον ιό του Έμπολα αφού φρόντισε έναν Λιβεριανό σε νοσοκομείο του Ντάλας, θα μεταφερθεί για νοσηλεία στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας,  έξω από την Ουάσινγκτον.

Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών Υγείας του Τέξας παραδέχτηκε σήμερα ότι “έγιναν λάθη” στη διάγνωση ενός Λιβεριανού ο οποίος πέθανε από τον ιό του Έμπολα στο Ντάλας και δήλωσε ότι λυπάται πολύ για τις ανακριβείς πληροφορίες που ανακοινώθηκαν στον κόσμο για το θέμα αυτό.”

Μιλώντας σε μια επιτροπή του Κογκρέσου που εξετάζει τους χειρισμούς των αρχών για την αντιμετώπιση της επιδημίας ο Δρ. Ντάνιελ Βάργκα υπογράμμισε επίσης ότι ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η Νίνα Φαμ, η πρώτη νοσηλεύτρια από το Τέξας που προσβλήθηκε από τον ιό του Έμπολα αφού φρόντισε έναν Λιβεριανό σε νοσοκομείο του Ντάλας, θα μεταφερθεί για νοσηλεία… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...