Λιβερία: Νηστεία και προσευχή για να διώξουν τον Έμπολα

Είναι ένας ιός του διαβόλου, μας σκοτώνει επειδή γυρίσαμε την πλάτη μας στον Θεό» είπε ο αιδεσιμώτατος Ντέιβιντ Τζ. Μπενίτο, εκπρόσωπος της Εθνικής Χριστιανικής Ειδικής Ομάδας για τον Έμπολα, που κάλεσε τους πιστούς σε άλλο είδος «δράσης».

Τριήμερη νηστεία και προσευχή ξεκίνησαν πολλοί πιστοί Λιβεριανοί, αναζητώντας τη σωτηρία από την «κατάρα» του Έμπολα, που έχει σκοτώσει 2.705 ανθρώπους στη χώρα και έχει προσβάλει περισσότερους από 4.665.

Η Εθνική Χριστιανική Ειδική Ομάδα για τον Έμπολα, μια οργάνωση που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο από διάφορες χριστιανικές οργανώσεις, κάλεσε τους Λιβεριανούς να νηστέψουν από τα ξημερώματα μέχρι τη δύση του ηλίου για τις επόμενες τρεις ημέρες.

«Ο Έμπολα είναι ένας ιός του διαβόλου, μας σκοτώνει επειδή γυρίσαμε την πλάτη μας στον Θεό» είπε ο αιδεσιμώτατος Ντέιβιντ Τζ. Μπενίτο, εκπρόσωπος της Ειδικής Ομάδας.

«Ανταλλάξαμε τη λατρεία του Θεού με τη λατρεία των δαιμόνων και της μαγείας και διαβολικά πράγματα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα αυτή» πρόσθεσε…. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...