Νότια Κορέα: Νεκρός βρέθηκε ο διοργανωτής της αιματοβαμμένης συναυλίας

Τουλάχιστον 16 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα εννέα τραυματίστηκαν την Παρασκευή στη Νότια Κορέα όταν φρεάτιο εξαερισμού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας – Ο 37χρονος διοργανωτής φαίνεται ότι πήδηξε από τον δέκατο όροφο κτιρίου.

Νεκρός σε σημείο αρκετά κοντά στον τόπο της χθεσινής τραγωδίας στη Νότια Κορέα -εκεί όπου 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συναυλίας όταν φρεάτιο κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε- βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 37χρονος διοργανωτής της αιματοβαμμένου μουσικού γεγονότος. 

Όπως ανέφερε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Παρκ Τζέονγκ-Τζου, ο 37χρονος φαίνεται ότι πήδηξε από τον δέκατο όροφο κτιρίου. Το προηγούμενο βράδυ είχε ανακριθεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους έντεκα τραυματίες, οι οκτώ νοσηλεύονται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση. Τα περισσότερα από τα θύματα είχαν ηλικία μεταξύ 30 και … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...