Ποιος φταίει; Ο μοτοσικλετιστής ή ο οδηγός του Honda; (Video)

Το να τρέχεις με τα … χίλια επάνω στην διαχωριστική λωρίδα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με πολλά αυτοκίνητα, είναι σαν να παίζεις τη ζωή σου «κορόνα – γράμματα».

Ένας μοτοσικλετιστής κινείται με μεγάλη ταχύτητα επάνω στην διαχωριστική γραμμή, σε ένα δρόμο στις ΗΠΑ.

O μοτοσικλετιστής που τον ακολουθεί καταγράφει συμπτωματικά (με κάμερα που έχει στο κράνος του) τις κινήσεις του προπορευόμενου, οι οποίες παραπέμπουν σε ένα άτομο που αρέσκεται να ζει επικίνδυνα.

Ο μοτοσικλετιστής κινείται ανάμεσα στα αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα για κάποια χιλιόμετρα. Τότε όμως συμβαίνει το …κακό, όταν πέφτει με ταχύτητα επάνω σε προπορευόμενο όχημα, ένα κόκκινο Honda Accord Coupe.

Παρακολουθώντας προσεκτικά το βίντεο, η εικόνα που εισπράττουμε είναι ότι ο μοτοσικλετιστής είχε μπει στην μεσαία λωρίδα, πριν από το τρακάρισμα. Συγχρόνως είναι ερωτηματικό αν ο οδηγός του Honda είχε ανάψει φλας, πριν αλλάξει πορεία, κινούμενος προς τα… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...