Τρίτος νεκρός από κορωνοϊο στην Ελλάδα – Κατέληξε 67χρονος στη Ζάκυνθο

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η απώλεια 90χρονοη στην Πτολεμαΐδα

Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα αφού σήμερα πρωί επιβεβαιώθηκαν οι θάνατοι δύο ασθενών.

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί έγινε γνωστό πως ένας ηλικιωμένο, περίπου ενενήντα ετών κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό πως υπάρχει και τρίτος νεκρός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τρίτο θύμα είναι ένας 67χρονος από τη Ζάκυνθο.

Θυμίζουμε πως ένας 66χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου από τις 2 Μαρτίου οπότε και είχε διαγνωστεί με τον ιό δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του 66χρονου είχε επιβαρυνθεί σημαντικά και τότε χαρακτηριζόταν κρίσιμη η κατάστασή του.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Ανακοινώνονται δύο θάνατοι από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2:

90χρονος Έλληνας πολίτης, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί.

67χρονος Έλληνας πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί»

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...