Ζευγάρι που νοσεί από τον κορονοϊό, περιγράφει πόσο διαφορετικά νοσούν. Ήταν σε καραντίνα στο Diamond Princess (βίντεο)

Έκαναν τις διακοπές τους στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess Η Karen και ο Jason Honey από τη Μελβούρνη βρίσκονταν σε καραντίνα στο πλοίο που… κόλλησε στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, μετά την επιβεβαίωση της επιδημίας του κορωνοϊού την 1η Φεβρουαρίου.

Σε βίντεο από την καμπίνα τους, η οποία δεν είχε καν παράθυρα, η κυρία Honey έλεγε αρχικά: «Είμαστε εντάξει, είμαστε προφανώς εγκλωβισμένοι σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Στις 11 Φεβρουαρίου, η κυρία Honey απομακρύνθηκε από το πλοίο και στο τεστ που έκανε βγήκε θετική στον κορωνοϊό. «Αυτό μας χώρισε», λέει.

Η κυρία Honey, η οποία αρχικά αισθανόταν καλά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Isesaki, ενώ ο σύζυγός της παρέμεινε στο πλοίο. Στο νοσοκομείο, η κυρία Honey ανέβαζε πυρετό και ίδρωνε όλη τη νύχτα, με τα ρούχα της και τα σεντόνια της να γίνονται μούσκεμα.

Στις 20 Φεβρουαρίου διαγνώσθηκε θετικός και ο σύζυγός της, παρότι δεν είχε συμπτώματα. «Είναι πραγματικά περίεργο», έλεγε. «Δεν έχω συμπτώματα. Νιώθω μια χαρά. Δεν είχα πυρετό, δεν είχαν βήχα, δεν είχαν κανένα ρινικό πρόβλημα, κανένα πόνο, καμία κούραση.

Τίποτα». Τα συμπτώματα της συζύγου του σταδιακά υποχώρησαν και το αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή βγήκε αρνητικό. Μέχρι που… βγήκε ξανά θετικό! Ο κ. Honey είπε ότι δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν οι γιατροί και ότι απλά πρέπει να… φτιάξουν ανοσία στην ασθένεια.

Είπε ότι ήταν «γελοίο» που ήταν εγκλωβισμένοι, σε καραντίνα -τόσο στο πλοίο όσο και στο νοσοκομείο- και αισθάνονταν σαν τους ξεχασμένους Αυστραλούς στην Ιαπωνία. Την Τετάρτη, η κυρία Honey δήλωσε: «Συγγνώμη που δεν ήμουν εδώ νωρίτερα, αλλά είχα κάποιες δύσκολες μέρες και δεν ήθελα να γράψω για τις απογοητεύσεις μου, τον θυμό μου, τα συναισθήματά μου».

«Τέλος πάντων, τόσο ο Jason όσο και εγώ πήραμε τα αποτελέσματά μας χθες και όπως όλοι γνωρίζετε, ενώ περίμενα ότι και το δεύτερο αποτέλεσμα θα ήταν αρνητικό, δυστυχώς και για τους δυο μας ήταν και πάλι θετικό»….

Πηγή

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...