Χαρακτήρας ‘ΕΚΠΛΗΞΗ στο “Καφέ της Χαράς” – Ποιος είναι άραγε;

Ο ηθοποιός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αποκάλυψε πως ξεκινάει γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς» ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσθετες δηλώσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Θα κάνω γυρίσματα αυτόν τον καιρό. Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, τώρα πια μπορώ να το πω. Θα μπω για λίγο. Πάντως, θα είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω έναν πολύ περίεργο τύπο, σκοτεινό.

Έχω πληρωθεί πολύ καλά για guest. Στη Νταντά είχα πάρει 5,000 ευρώ. Τώρα παίρνεις 500 – 600 ευρώ.

Στεναχωρήθηκα πολύ με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Μίλησε με τόσο σκληρά λόγια που το μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω είναι η ηλικία της. Είναι τόσο πληγωτικά αυτά που είπε για τους άλλους ανθρώπους που ακόμα κι αν είχε τόσο δα δίκιο, έχει χαθεί.

Πολλοί έχουν μπει στη δουλειά με μέσο, είτε πολιτικό, είτε κρεβατικό. Αν υπάρχει πολιτικό μέσο στο θέατρο; Για πήγαινε στο Εθνικό Θέατρο να δεις, όλα χρησιμοποιούνται. Το κρεβατικό… αυτό και αν είναι μέσο!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...