Η Ελένη Μενεγάκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Φώτο15 χρόνια πίσω

Η Ελένη Μενεγάκη αν και έχει προφίλ στα social media, δεν είναι και τόσο ενεργό μέλος αυτών! Ωστόσο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την βάφτιση του πρώτου της παιδιού, του Άγγελου Λάτσιου.

Η φωτογραφία ανέβηκε για να τιμήσει την γιορτή της αγαπημένης της μητέρας, Ζέτας. Πρόκειται για μια φωτογραφία προ 15ετιας και αν διακρίνουμε καλύτερα, ο χρόνος μάλλον δεν “άγγιξε” την δημοφιλή παρουσιάστρια!

Στο σπάνιο οικογενειακό κλικ βλέπουμε τη μητέρα και τον πατριό της, Στέλιο Μισόκαλο (με τον οποίο η μητέρα της είναι παντρεμένη για πάνω από 30 χρόνια) και το «πρώτο εγγόνι» τους, τον Άγγελο.

Μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για τη μητέρα της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε μια πολύ όμορφη αφιέρωση στη λεζάντα της φωτογραφίας, δίνοντας ευχές στη μητέρα της και ευχαριστώντας τη που ήταν πάντα στο πλάι της στα καλά και τα άσχημα.

«15 χρόνια πριν… Παππούς, γιαγιά, κόρη και το πρώτο εγγόνι! Σε όλες τις χαρές μαζί, σε όλες τις δυσκολίες, μια ζωή με την καλύτερη μαμά του κόσμου, την μαμά μου! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και γέλια!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη

Πηγή

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...