“Τσακίζει” κόkkαλα με την ανάρτησή της η Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κατάφερε να “τσακίσει” κόκαλα, μιας και αναφέρθηκε στο θάνατο που την συγκλόνισε και σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού…,

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού, Μπάμπη Γιωτόπουλου, και γι΄αυτό το λόγο, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τον άνθρωπο που όπως η ίδια σχολιάζει, υπήρξε δεύτερος πατέρας για όλους.

Την είδηση του θανάτου του Μπάμπη Γιωτόπουλου, έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας
Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος, έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε γνωστή και την είδηση ότι πέθανε ένας ακόμα ηθοποιός, ο Χρήστος Ανστασόπουλος.

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν οτι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι απο τα παλαιότερα μελη μας του Τασεη έφυγαν απο την ζωή χτες και σημερα… Ο αγαπημένος μας Μπαμπης Γιωτόπουλος για πολλα χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεατρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που ειχε ξεκινήσει στα μπουλουκια..Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπάσει….Θα ετοιμασουμε αφιερωματα για τους καλους μας συναδελφους….Η φωτο απο το ημερολόγιο του Τασεη 2018 με το αφιερωμα στον Μπαμπη μας» έγραψε στο ποστ που έκανε ο Μπιμπίλας.

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...