Νέο μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα: “ Εγώ δεν έχω καν πυρετό, ο Σάκης ομως εχει…”

Πριν λίγες ημέρες με μια ανάρτηση μέσα από τα social media, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό και για αυτό το λόγο, αυτή και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, βρίσκονται σε κατ’οίκον περιορισμό.

Η ίδια συχνά μέσα από τα social media ενημερώνει τους ακολούθους τους για την εξέλιξη της υγείας της , αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη και έτσι έκανε και το μεσημέρι της Τετάρτης.

“Είμαστε στο σπίτι της, όπως όλοι σας πιστεύω. Είμαστε καλύτερα. Εγώ δεν έχω καν πυρετό, έχω μόνο λίγο πονόλαιμο. Ο Σάκης ακόμα κάνει κάποια δέκατα, αλλά και σε αυτόν υποχωρεί σιγά σιγά και ο πυρετός και όλα. Το περνάμε, περιμένουμε τις μέρες να κυλήσουν. Παρ’ όλα αυτά μένουμε στο σπίτι. Περνάμε το χρόνο μας δημιουργικά. Εδώ δουλεύουμε. Εγώ αισθάνομαι αρκετά πιο δυνατή, οπότε έχω καθαρίσει το σπίτι δύο φορές, μαγειρεύω και ψάχνω συχνά να βρω τρόπους να βρω κάτι να κάνω. Παιδιά θα περάσει και όλα θα κυλήσουν ξανά όπως πριν.”, ήταν το νέο μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα μέσα από το σπίτι.

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...