12 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το αλουμινόχαρτο σου.

Φίλες μου σήμερα θα μάθουμε μερικά tips για κάτι το οποίο όλες έχουμε στο σπίτι μας και οι χρήσεις του σε περισσότερα πράγματα θα μας λύσουν τα χε΄ρια και θα μας βοηθήσουν ακόμα πιο πολύ.

Αυτά είναι τα 12 tips για το αλουμινόχαρτο που μπορείτε να χρησιμοποιείτε λοιπόν και εκτός κουζίνας! Είμαι σίγουρη ότι θα προσθέσουν κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητας σας.

1. Με το αλουμινόχαρτο το ίσιωμα των μαλλιών σας είναι παιχνιδάκι. Εύκολα θα μπορείτε να τα ισιώσετε.

2. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για τον καθαρισμό των λιπών της σχάρας σας.

3. Με την τοποθέτηση ενός φύλλου αλουμινόχαρτου στην σιδερώστρα σας πάνω κάνετε το σιδέρωμα παιχνιδάκι.

4. Με το αλουμινόχαρτο μπορείτε ακόμα να ακονίσετε τα ψαλίδια που έχετε.

5. Εξαφανίζει τις σκουριές από μέταλλα. Και όμως!

6. Εάν το βράδυ παραγγείλατε πίτσα και σας περίσσεψε κάποιο κομμάτι (δύσκολο βέβαια) μην ανησυχείτε και μην το πετάξετε. Μπορείτε την επόμενη μέρα να τυλίξετε τα κομμάτια της πίτσας και να τα ζεστάνετε μέσα σε ένα τηγάνι !

7. Ένας άλλος τρόπος είναι να σφραγίσετε κάποια νάυλον σακουλάκια απλά θα πρέπει να έχετε σκεπάσει το στόμιο τους πρωτίστως με φύλλο αλουμινόχαρτου.

8. Πιο πάνω αναφέραμε για την αφαίρεση λιπών από την σχάρας, μπορείτε όμως να αφαιρέσετε λίπη και από τις κατσαρόλες σας!

9. Τα ασημικά στο πέρασμα του χρόνου αποκτούν μια θαμπάδα. Μπορείτε χρησιμοποιώντας νερό, μαγειρική σόδα και με λίγο αλουμινόχαρτο να τα τρίψετε δίνοντας τυος και πάλι την χαμένη λάμψη τους.

10. Βάζοντας φύλλα αλουμινόχαρτυου σε κάθε πόδι από βαριά ειδικά έπιπλα κάνετε την μετακίνηση τους παιχνίδι.

11. Μπορείς να την τυλίξεις με αλουμινόχαρτο το κοτσάνι μιας μπανάνας και έται θα παραμείνει φρέσκια.

12. Τέλος ένα πολύ χρήσιμο tip για την χρησιμοποίηση του αλουμινόχαρτου είναι να τυλίξεις το κάθε πόμολο των πορτών σου ότν τα βάφεις.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά tips για να χρησιμοποιήσεις και αλλιώς το αλουμινόχαρτο σου.

Μαρία Λούκου

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...