Αυτά είναι τα πιο ρεαλιστικά τατουάζ που θα δεις σήμερα!

Σίγουρα δεν είναι η μόνη ειδήμων στην τέχνη του φωτορεαλιστικού tattooing, όμως το γεγονός ότι η 24χρονη καλλιτέχνης ξεκίνησε να ασχολείται με το τατουάζ πριν έναν μόλις χρόνο(!) την κάνει παγκόσμιο φαινόμενο στον κλάδο της.

Η αυτοδίδακτη Valentina Ryabova κερδίζει -εκτός από τις εντυπώσεις- το ένα παγκόσμιο βραβείο μετά το άλλο σε κάθε convention που επισκέπτεται, από την Άγια Πετρούπολη μέχρι το Τόκιο, ενώ μέσα όπως η Huffington Post και τα περισσότερα design blogs του κόσμου έχουν βοηθήσει ώστε η δουλειά της να γίνει viral. Πώς όμως τα καταφέρνει; Όπως φαίνεται η Valentina, ή αλλιώς val_tatboo, είναι στην πραγματικότητα ζωγράφος.

Όταν αποφοίτησε από την Σχολή Καλών Τεχνών αποφάσισε ότι δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει ως σχεδιάστρια για το υπόλοιπο της ζωής της, και χωρίς να το πολυσκεφτεί αγόρασε το πρώτο της εξοπλισμό για τατουάζ.

Το όνειρο της ήταν να γίνει μία επαγγελματίας tattoo artist, και όπως φαίνεται δεν της πήρε και πολύ χρόνο να το πραγματοποιήσει, διαπρέποντας μάλιστα στον χώρο. Σήμερα, η Ryabova – που εκτός από το εντυπωσιακότατο new entry που έκανε στον κόσμο του τατουάζ ασχολείται συγχρόνως και με το μόντελινγκ, ακραίο και μη (bondage)- εργάζεται σε ένα τατού στούντιο στην Αγία Πετρούπολη, ενώ απολαμβάνει τις guest επισκέψεις σε κάθε σχεδόν χώρα της Ευρώπης,… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...