Το απίστευτο δημιούργημα με τα πλαστικά κουτάλια

Σίγουρα όλοι μας διαθέτουμε στο σπίτι μας διάφορα πραγματάκια στα συρτάρια μας, στην γραφική ύλη μας ή και σε κάποιον άλλον αποθηκευτικό χώρο. Πράγματα όπως μπαλόνια, σπάγκος, κόλλα και διάφορα άλλα. Μην τα πετάξετε και βρείτε τρόπους να τα αξιοποιήσετε ώστε να δημιουργήσετε εκπληκτικά πραγματάκια διακόσμησης.

Σας έχουν ξεμείνει πλαστικά κουταλάκια από τα παιδικά πάρτι ή τις γιορτές; Μην τα αφήνετε να πάνε χαμένα μένοντας σκονισμένα και ξεχασμένα μέσα σε ένα συρτάρι.

Μπορείτε να μετατρέψετε αυτά τα πλαστικά κουταλάκια σε μοναδικά έργα τέχνης, και τα μόνα εργαλεία που χρειάζεστε… είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κερί, ένα τσιμπιδάκι και ένα ψαλίδι.

Εργαλεία καθημερινότητας που κάθε σπίτι έχει και δεν θα χρειαστεί να τα αγοράσετε.

Η διαδικασία είναι απλή αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή με το κερί ώστε να μην κάψουμε τα δάχτυλα μας.

Πάνω από την φλόγα του κεριού τοποθετούμε το μπροστινό μέρος του κουταλιού και το κρατάμε λίγο ώστε να ζεσταθεί και να μπορεί να είναι εύπλαστο.
Μετά χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας και το τσιμπιδάκι για να του δώσουμε κάποιο σχήμα.

Παρακολουθήστε το εκπληκτικό βίντεο ώστε να κατανοήσετε ακριβώς την διαδικασία. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας για να φτιάξετε διάφορα πραγματάκια που θα σας χρησιμεύσουν στην καθημερινότητα σας ή και στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Θυμηθείτε ότι το συγκεκριμένο μάθημα θα πρέπει να πραγματοποιείτε μακριά από παιδιά.

Γράφει ο:
Γιώργος Λάσκος

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...