Εκπληκτικός τρόπος ευχαρίστησης από Καναδική Τράπεζα

Η καναδική τράπεζα TD Canada ήθελε να ευχαριστήσει τους πελάτες της αυτόν τον χρόνο με έναν πραγματικά φανταστικό και μοναδικό τρόπο για τον κάθε πελάτη της ξεχωριστά, και πραγματικά το πραγματοποίησαν ξεπερνώντας κάθε άλλη τράπεζα και κάθε φαντασία.

Εκτός ότι πρόσφερε δωρεάν καφέ για τον κάθε πελάτη της (καλό ε;), έκανε μετατροπή σε όλα τα ATM της δίνοντας τους ονομασία “Αυτόματη Μηχανή Ευχαριστιών”.
Η συγκεκριμένη τροποποίηση που έκαναν στα ATM τους, σε τυχαίους πελάτες δινόταν και ένα μοναδικό δώρο τυχαίας επιλογής, αφήνοντας τους άφωνους!

Το σκεπτικό τους ήταν ότι τυπικά όταν ένας πελάτης επισκέπτεται ένα ATM για να βγάλει χρήματα στην ουσία τα χάνει από τον λογαριασμό του. Οπότε για να τους ενθαρρύνουν, να τους εντυπωσιάσουν και να τους κάνουν να νιώσουν καλύτερα, επέλεξαν να δημιουργήσουν τα ATM αυτόματη μηχανή ευχαριστιών.

Πραγματικά πανέξυπνη κίνηση και μοναδική, καθώς καμία άλλη τράπεζα ανά τον κόσμο δεν έχει προσφέρει ούτε παξιμαδάκι. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την κίνηση τους.
Και για να μην ξεχνιόμαστε… αυτά συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό!!!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί:

[ot-video][/ot-video]

Γράφει ο:
Γιώργος Λάσκος

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...