Έσταξε λίγες σταγόνες λεμόνι σε ένα φλιτζάνι δημιουργώντας κάτι απροσδόκητο… Και φοβερό!

Είστε λάτρεις του καφέ; Ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς καφέ;

Γνωρίζω ακριβώς πως είναι η πρώτη γουλιά καφέ το πρωί … Πραγματικό βάλσαμο, μια δόση ενέργειας να αντιμετωπίσετε ότι σας περιμένει κάθε μέρα! Ειδικά τα πρωινά του χειμώνα όπου έξω μπορεί να έχει παγωνιά και να βρέχει ασταμάτητα, ένας ζεστός καφές σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Αν έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό θα γνωρίζετε σίγουρα πως όπου κι αν πήγατε μυηθήκατε σε μια διαφορετική κουλτούρα καφέ. Για όλους τους λαούς ο καφές είναι ιεροτελεστία και ο καθένας έχει βάλει τη δική του πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

Εκατοντάδες τρόποι για να γευτείς τον καφέ από τον πιο απλό μέχρι τον πιο περίεργο και απρόσμενο! Σας προτείνουμε συνταγές από ολόκληρο τον κόσμο για εσάς και μόνο που αγαπάτε τον καφέ και θέλετε να βελτιώσετε τις γνώσεις και επιδόσεις σας στην παρασκευή του.

Et voila το βίντεο που θα σας ταξιδέψει μέσα από τις εικόνες…οι μυρωδιές θα είναι αισθητές όταν επιλέξετε να φτιάξετε έναν καφέ από αυτούς που θα δείτε.

Καλό καφέ λοιπόν!

Γράφει για το lastnews.gr E.B.

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...