Για 13 χρόνια ένας πατέρας ετοίμαζε κρυφά ένα δώρο για την κόρη του. Δείτε τι ήταν…

Ένας πολύ ιδιαίτερος πατέρας, ο Μπράιαν Μάρτιν, κράτησε μυστικό το δώρο του από την κόρη του για 13 ολόκληρα χρόνια, για να της το χαρίσει την ημέρα που τελείωσε το Λύκειο!

Την πρώτη κιόλας μέρα που η κόρη του πήγε για πρώτη φορά σχολείο, ο πατέρας της Μπρένα, ξόδεψε περίπου 8 ευρώ για να αγοράσει ένα βιβλίο, το «Oh The Places You’ll Go» του Δρ Seuss. Από τότε δεν σταμάτησε να σχεδιάζει την έκπληξη που θα της έκανε 13 χρόνια μετά!

Όταν πια η μικρή μεγάλωσε και αποφοίτησε από το Λύκειο, ο πατέρας της της χάρισε εκείνο το βιβλίο. Το κορίτσι το πήρε στα χέρια του με την εντύπωση ότι είναι απλά ένα κανονικό βιβλίο.
Δεν ήταν όμως. Βλέποντας τον δισταγμό της ο πατέρας της την παρότρυνε να το ανοίξει και να δει το εσωτερικό του. Όταν εκείνη το έκανε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της!

«Στην αρχή απλά χαμογέλασα και του είπα πως μου άρεσε πολύ αυτό το βιβλίο και ότι το δώρο του σημαίνει πολλά για μένα» είπε η Μπρένα Μάρτιν.
«Αλλά τότε εκείνος μου είπε «Όχι, άνοιξε το!»… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...