Καταπληκτικά μέρη που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν

Μέχρι τώρα εγώ τουλάχιστον προσωπικά είχα αρκεστεί σε μέρη που έχω δει από φωτογραφικό υλικό του διαδικτύου καθώς και σε ορισμένα ταξίδια που έχω κάνει.

Και όμως υπάρχουν απίθανα μέρη πάνω στον εκπληκτικό πλανήτη Γη πέρα από κάθε φαντασία, που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν. Θα ξέρετε όμως μόλις τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου.

The Devil’s Bath, New Zealand ή αλλιώς Μπανιέρα του Διαβόλου, Νέα Ζηλανδία

katapliktika-meri-pou-den-xerate-oti-iparchoun-1Αυτή η λίμνη βρίσκετε στην ηφαιστειακή ζώνη Taupo Και το μοναδικό της χρώμα προέρχεται από το θείο που βρίσκετε κάτω από το νερό και έχει απαίσια μυρωδιά.

 

Love Valley, Turkey ή αλλιώς Κοιλάδα Της Αγάπης, Τουρκία
Love Valley Turkey
Σας πάει στο μυαλό γιατί λέγετε Κοιλάδα της Αγάπης; Έχει πάρει το όνομα της από τα τεράστια βράχια που θα δείτε στην φωτογραφία, που παρεμπιπτόντως έχουν σχηματιστεί μόνα τους έτσι αν τους αιώνες, και έχουν το σχήμα ανδρικού μορίου! Κοντά στην Κοιλάδα Της Αγάπης υπάρχει η γειτονική πόλη του Goreme όπου οι κάτοικοι της έχουν βαρεθεί να ακούνε τα κρύα ανέκδοτα των περαστικών για το σχήμα των βράχων!

 

This Thing, Austria ή αλλιώς Weltmaschine (Παγκόσμια Μηχανή), Αυστρία
Weltmaschine Austria
Γνωστό στον κόσμο ως Weltmaschine ή στην γλώσσα μας ως Παγκόσμια Μηχανή, δημιουργήθηκε από τον Franza Gsellmann ο οποίος δεν είχε καμία γνώση από φυσική και δεν ήταν καν επιστήμονας.

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...