Πήρε ένα γερανό για να κάνει πρόταση γάμου, αλλά όλα πήγαν στραβά (photos)

Στην προσπάθειά του να κάνει κάτι διαφορετικό, προκάλεσε την απόλυτη καταστροφή. Ενας Ολλανδός ήθελε να κάνει μία πρωτότυπη πρόταση γάμου στη σύντροφό του, αλλά αυτό που πέτυχε ήταν να γίνει διάσημος για τον άνδρα που έκανε την περίφημη ερώτηση με το χειρότερο τρόπο.

Ο συγκεκριμένος επιστράτευσε για τη μεγάλη στιγμή έναν γερανό. Το αποτέλεσμα όμως ήταν το μηχάνημα να πέσει σε ένα σπίτι, καταστρέφοντας την οροφή του, ενώ κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση δύο ακόμη κατοικιών!

Ο άνδρας στην πόλη Ισελστέιν ήθελε να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του, φτάνοντας στο παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της με το γερανό, για να της τραγουδήσει πριν της ζητήσει να τον παντρευτεί. Ομως, δεν είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα ο γερανός να πάρει κλίση και να πέσει πάνω σε ένα σπίτι. Οταν έγιναν προσπάθειες για να έρθει σε όρθια θέση ξανά το όχημα, αυτό χτύπησε και τις διπλανές κατοικίες, προκαλώντας και εκεί φθορές.

Το μόνο καλό που προέκυψε από όλα αυτά ήταν πως παρά την καταστροφή η γυναίκα του είπε το πολυπόθητο «ναι», ενώ ευτυχώς δεν … Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...