Προϊστορικό Tέρας σε παραλία! Δείτε τι ανέσυρε ο Ρωσικός στρατός! (PHOTO)

Αν και πολλοί ακόμα αμφιβάλλουν, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει πως ο σκελετός στις παρακάτω φωτογραφίες ανήκει σε φάλαινα.

Ο λόγος για το πτώμα πλάσματος το οποίο βρέθηκε από τις ειδικές δυνάμεις του Ρωσικού στρατού το 2006 στην παραλία του νησιού Sakhalin που βρίσκεται στο Ανατολικότερο κομμάτι της Ρωσίας, κοντά στην Ιαπωνία. Από τότε η φαντασία όσων έχουν δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες έχει οργιάσει.

Ακόμη και επιστήμονες, πριν τελικά αποδειχθεί ότι το θαλάσσιο αυτό ζώο είναι φάλαινα, πρότειναν ότι θα μπορούσε να είναι δεινόσαυρος της Τριασικής περιόδου που είναι γνωστός ως Πλεσιόσαυρος (Plesiosaur), γιατί οι πρώτες αναλύσεις έδειξαν ότι δεν ήταν ψάρι.

Τελικά, οι αναλύσεις που έγιναν στα οστά του σκελετού απέδειξαν ότι πρόκειται για ένα είδος φάλαινας που λέγεται Beluga, αποκάλυψη που μάλλον απογοήτευσε…… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...