Καλαμαράκια του κουτιού κοκκινιστά

Όταν βιάζεσαι και λαχταράς κάτι θαλασσινό, δύσκολα βρίσκεται πλάι σου η ψαραγορά με το ό,τι πιο φρέσκο. Μια κονσέρβα καλαμαράκια, αυτή που όλοι θα συνδέουμε για πάντα στο γευστικό μας υποσυνείδητο με την Καθαρά Δευτέρα, είναι μια ιδανική και φθηνή λύση για μια θαλασσινή συνταγή της κάθε στιγμής.

Υλικά

2 κονσέρβες καλαμαράκια ολόκληρα, καθαρισμένα από το κόκκαλό τους και στραγγισμένα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 συσκευασίες ντοματάκι κονκασέ
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
μερικά ντοματίνια σε φέτες… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...