Σφακιανή πίτα

Μια λεπτή πίτα διάσημη σε όλη την Κρήτη, για τη νοστιμιά και την απλότητά της. Γεμίζεται με μυζήθρα ή κάποιο άλλο μαλακό τυρί και ψήνεται στο τηγάνι με ελάχιστο λάδι σε μέτρια φωτιά.

sfakianes pites ska2

Φωτογραφία – Food Styling: Αντωνία Κατή

Υλικά

1 κιλό αλεύρι
100ml λάδι + επιπλέον για το τηγάνισμα
100ml ρακή
1 κουτ. γλυκού αλάτι
όσο χλιαρό νερό χρειαστεί… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Related posts

Latest posts

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΔΩΡΕΑΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Υστερα από αρκετά emails Που λάβαμε, ψάξαμε και βρήκαμε τον καλύτερο αναλυτικό οδηγό για την κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ ή...